Kérem válaszoljon egy nagyon egyszerű kérdésre:

Weboldalunk alkoholtartalmú italok (bor) bemutatásával is foglakozik, ezért a látogatást 18 éven felülieknek ajánljuk.

Család és barátok

Az Attila Birtok alkalmas kisebb családi rendezvények, baráti találkozók lebonyolítására.

A család valamely kiemelt ünnepségén érdemes leruccanni az Attila Birtokra és itt megünnepelni a nemes eseményt, családi körben. Az Attila Birtokon 22-25 főt tudunk elhelyezni kényelmesen. Ez a kis csapat komfortosan elfér a borkóstoló helyiségben, ahol az étkezés mellett még táncolni is marad elég hely.

A modern internetnek köszönhetően saját maguk választhatják a zenéket és az 1000 wattos JBL Party box biztosítja a hangerőt. Az ünnepséghez az ételekről és italokról gondoskodunk, de ha saját bográcsozást szeretne a csapat, az is megoldható.

Baráti találkozók esetén, egy közös borkóstoló és az azt követő szórakoztató programokról is gondoskodunk, előzetes megbeszélés alapján. Az ajánlott programjainkról a Programok menüpontban nyújtunk tájékoztatást.

Amennyiben vendégeink igénybe veszik szállás és étkezési szolgáltatásainkat, úgy a borkóstoló helyiség és az itt található technika használata ingyenes.

Azon vendégeink, akik a helyiséget és a technikát akarják használni és nem szállnak meg borászatunkban, a terem és a technika használatáért terembérletet fizetnek.

A terembérlet ára: 60 000 Ft + Áfa / alkalom

 

AJÁNLATKÉRÉS RENDEZVÉNYRE

Név
Telefon
E-mail cím
Időpont
Létszám
Kérjük nagy vonalakban írja le a rendezvény stb. stb. ....
attilabirtok.hu | Copyright © 2021 Minden Jog fenntartva