Kérem válaszoljon egy nagyon egyszerű kérdésre:

Weboldalunk alkoholtartalmú italok (bor) bemutatásával is foglakozik, ezért a látogatást 18 éven felülieknek ajánljuk.

Szállás, konyha

Borászat

A Borászatban rendelkezésre áll 8 db 2 ágyas szoba, ahol 6 szobában pótágy is található. A 8 szoba 2 db kétszobás apartmanból, ahol 2 szobára jut egy fürdőszoba és 4 db külön fürdőszobás szobából áll. A szobákban wifi, LCD tv, hűtő-fűtő klíma szolgálja a vendégek kényelmét.
A Borászat borkóstoló termében modern multifunkciós kávéfőző, egy 1000 wattos JBL és egy nagy képernyős számítógép, amelyen TV is nézhető, szolgálja a vendégek szórakozását. Minden szobában található törölköző és fürdőlepedő.
A borkóstoló helyiség mellett található a teakonyha, ahol villanytűzhely, mikró és egy hűtőszekrény található, ami az ott tartózkodásuk alatt mindig a vendégek rendelkezésére áll.
A romantikus hangulatról a borkóstoló helyiségben kandalló gondoskodik.

A Borászat hangulatos teraszára kiülve 14-20 fő gyönyörködhet a táj szépségen vagy kávézgathat, beszélgethet.

ÁRAK

  • A Borászat szobáiban. 10 000 Ft/fő/éjszaka
  • 6 éven aluli gyermekeknek: ingyenes (a szülőkkel egy szobában vagy pótágyon).
  • A teljes Borászat bérletének ára: 130 000 Ft/éj maximum 18 fő részére.
  • Reggeli: 2 000 Ft/fő/alkalom.

Áraink nettó árak, az Áfa-t nem tartalmazzák. Az áraink az idegenforgalmi adót tartalmazzák.

Vadász apartman

A Borászattal szemben található a Tanya, melynek épületében van a Vadász apartman. Az apartman egy nagy nappaliból, ahol a konyharész is található, egy fürdőszobából, 2 db kétágyas és egy háromágyas szobából áll. A nappaliban wifi, LCD tv, hűtő-fűtő klíma, JBL, a szobákban hűtő-fűtő klíma szolgálja a vendégek kényelmét. Minden szobában található törölköző és fürdőlepedő. A konyha mikróval, elektromos tűzhellyel, kávéfőzővel és hűtővel felszerelt.
A Vadász apartman mellett található teraszon 8-10 fő kényelmesen beszélgethet, a kiépített bográcsolónál főzhet, esetleg ping-pongozhat, csocsózhat.

ÁRAK

  • A Vadász Apartman szobáiban. 8 000 Ft + Áfa / fő/éjszaka
  • A teljes apartman bérletének ára: 50 000 Ft + Áfa / éj maximum 8 fő részére.
  • Reggeli: 2 000 Ft + Áfa / fő/alkalom.

Áraink nettó árak, az Áfa-t nem tartalmazzák. Az áraink az idegenforgalmi adót tartalmazzák.

Konyha

Az Attila Birtokon lakásétterem működik. Az ételek feltálalása a Borászat borkóstóló helyiségében vagy a Vadász apartmanban történik.
Az Attila Birtok lakásétterme a Birtok vendégeit szolgálja ki, nem működik szabadon látogatható étteremként. Az étterem szolgáltatásai csak előzetes bejelentkezés és egyeztetés után vehetők igénybe.

A séf kereszt fiunk Leiner Dávid. Dávid képzett szakács, három évig Angliában és őt évig 4-5 *-os szállodahajókon dolgozott. Ő főz a vendégek részére. Az ajánlott étlapon kívül bármilyen étel megfőzését vállaljuk, előzetes egyeztetés és megrendelés alapján.

 

AJÁNLATKÉRÉS, MEGKERESÉS

Név
Telefon
E-mail cím
Időpont
Létszám
Kérjük nagy vonalakban írja le, hogy mit szeretne nálunk csinálni, hány gyermek... stb. Ha ételt is szeretne rendelni, kérjük tüntesse fel ÉTELSOR-unkból a kiválasztott ételt, ételeket a leírásában.
attilabirtok.hu | Copyright © 2021 Minden Jog fenntartva