Kérem válaszoljon egy nagyon egyszerű kérdésre:

Weboldalunk alkoholtartalmú italok (bor) bemutatásával is foglakozik, ezért a látogatást 18 éven felülieknek ajánljuk.

Szállás, konyha

Borászat

A Borászatban rendelkezésre áll 8 db 2 ágyas szoba, ahol 6 szobában pótágy is található. A 8 szoba 2 db kétszobás apartmanból, ahol 2 szobára jut egy fürdőszoba és 4 db külön fürdőszobás szobából áll. A szobákban wifi, LCD tv, hűtő-fűtő klíma szolgálja a vendégek kényelmét.
A Borászat borkóstoló termében modern multifunkciós kávéfőző, egy 1000 wattos JBL és egy nagy képernyős számítógép, amelyen TV is nézhető, szolgálja a vendégek szórakozását. Minden szobában található törölköző és fürdőlepedő.
A borkóstoló helyiség mellett található a teakonyha, ahol villanytűzhely, mikró és egy hűtőszekrény található, ami az ott tartózkodásuk alatt mindig a vendégek rendelkezésére áll.
A romantikus hangulatról a borkóstoló helyiségben kandalló gondoskodik.

A Borászat hangulatos teraszára kiülve 14-20 fő gyönyörködhet a táj szépségen vagy kávézgathat, beszélgethet.

ÁRAK

  • A Borászat szobáiban. 15.000 Ft + Áfa /fő/éjszaka
  • A teljes borászat bérleti díja: 200.000 Ft + Áfa / éjszaka (érkezési nap 14.00 órától - távozási nap 10.00 óráig)
  • Terembérlet: 65.000 Ft + Áfa
  • Reggeli: 3.000 Ft + Áfa /fő/alkalom.

Áraink nettó árak, az Áfa-t nem tartalmazzák. Az áraink az idegenforgalmi adót tartalmazzák.

Konyha

Az Attila Birtokon lakásétterem működik. Az ételek feltálalása a Borászat borkóstóló helyiségében vagy a Vadász apartmanban történik.
Az Attila Birtok lakásétterme a Birtok vendégeit szolgálja ki, nem működik szabadon látogatható étteremként. Az étterem szolgáltatásai csak előzetes bejelentkezés és egyeztetés után vehetők igénybe.

A séf kereszt fiunk Leiner Dávid. Dávid képzett szakács, három évig Angliában és őt évig 4-5 *-os szállodahajókon dolgozott. Ő főz a vendégek részére. Az ajánlott étlapon kívül bármilyen étel megfőzését vállaljuk, előzetes egyeztetés és megrendelés alapján.

 

 

Egy kis ízelítő

 

AJÁNLATKÉRÉS, MEGKERESÉS

Név
Telefon
E-mail cím
Időpont
Létszám
Kérjük nagy vonalakban írja le, hogy mit szeretne nálunk csinálni, hány gyermek... stb. Ha ételt is szeretne rendelni, kérjük tüntesse fel ÉTELSOR-unkból a kiválasztott ételt, ételeket a leírásában.
attilabirtok.hu | Copyright © 2021 Minden Jog fenntartva